English Page

Photo exhibition captures moments from nature

Monday, 11/11/2019 11:05

A photo exhibition themed ‘Moments of Nature’ by photographer – Labour Hero Tran Lam kicked off in Hanoi on October 21.

Prime Minister PM Nguyen Xuan Phuc joins other delegates to admire photos on display at the exhibition (Photo: hanoimoi.com.vn)

The event was attended by Prime Minister Nguyen Xuan Phuc, and Politburo member, Secretary of Party Central Committee (PCC) and Head of PCC Commission for Communication and Education Vo Van Thuong, together with Government officials, and leaders of Hanoi City authorities.

There are a total of 79 photos on display, which capture the life of natural birds, particularly red-crowned cranes.

Tran Lam is former Vice President of the Kien Giang Provincial People’s Committee, and member of the International Federation of Photographic Art (FIAP) and the Vietnam Association of Photographic Artists (VAPA).

In addition to winning many international and domestic prizes in photography, Lam has also actively participated in charity projects to support poor patients and improve the livelihoods of people in Vietnam, Laos and Cambodia.

After the exhibition concludes, Lam will give away all of the exhibits and 3,000 copies of his photo books entitled ‘Moments of Nature’ to raise fund to support poor cancer patients.

The event will be open to public until October 25 at Exhibition House, 45 Trang Tien Street, Hoan Kiem District, Hanoi.

Selected photos on display at the exhibition:

 Source: Nhandan

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)

Cám ơn anh bán giày

Cám ơn anh bán giày

Thực tế, bọn bán sách tránh xa bọn bán giày, vì không cùng “phân khúc thị trường”. Nhưng hề gì? Làm nhà văn thật sướng, nhặt anh bán sách nhét vào cạnh anh bán giày, thế là thành truyện. Gì chứ nghề bán sách mình có đầy kinh nghiệm... (TÔ HẢI VÂN)