English Page

Danish film week underway in Hanoi, HCM City

Wednesday, 30/10/2019 15:35

The Danish Film Week is thrilling movie-lovers at the National Film Center in Hanoi and Cinestar 135 in Ho Chi Minh City from October 26-31.

The Danish Film Week takes place in Hanoi and Ho Chi Minh City from October 26-31.

Six movies screened during the event are Land of Mine; Across the Water; Key House Mirror; A Hijacking; Long Story Short; and The Hunt. They will be shown in their original language with English and Vietnamese subtitles.

Except for A Hijacking and The Hunt, the rest of the films are being shown for the first time in both cities.

The first film opening the week Land of Mine was nominated for the Best Foreign Language Film at the 2017 Academy Awards. Meanwhile, Cannes Film Festival award-winning The Hunt features famous actor Mads Mikkelsen. He starred in American block-buster King Arthur in 2004, as well as Casino Royale and Rogue One: A Star Wars Story.

Earlier, similar events took place in the Central cities of Hue and Da Nang in July.

Source: VNA

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Từ những ánh sao đơn lẻ

Từ những ánh sao đơn lẻ

Năm 2023 với tôi được đánh dấu bằng những chuyến đi ý nghĩa, ý nghĩa với trải nghiệm của một người viết và ý nghĩa đối với chính việc viết... (NGUYỄN XUÂN THỦY)

Người cựu binh chiến trường K

Người cựu binh chiến trường K

Tôi luôn bị ám ảnh bởi những mảnh xước của chiến tranh, đó là sự khốc liệt nơi chiến trường, là người lính trở về với cuộc sống đời thường và nỗi niềm nơi hậu phương. (BÙI TUẤN MINH)

Truy tìm Nadja

Truy tìm Nadja

Là tác phẩm nổi tiếng bậc nhất của André Breton, suốt nhiều thập kỉ, danh tính của nàng Nadja - người cũng được chọn là tựa đề sách - vô cùng bí ẩn.

‘Mấy đứa nhỏ diễn sao giống tụi mình ngày đó quá trời’

‘Mấy đứa nhỏ diễn sao giống tụi mình ngày đó quá trời’

Tại Củ Chi có một suất chiếu đặc biệt của bộ phim “Địa đạo- Mặt trời trong bóng tối” được gọi là suất chiếu tri ân.