English Page

Hundreds of artists to perform at charity concert in Hanoi

Friday, 29/11/2019 10:31

(News) - About 300 artists will perform at a concert entitled Vui Ca - Sing for Joy at the Hanoi Opera House on November 30.

The artists are from different choirs in Hanoi, including Miracle Choir and Orchestra; Hanoi Voices Choir; Hanoi Catholic Youth Choir; Hanoi Korean Children’s Choir and Korean Senior Choir.

With theme Connection, the artists will perform pieces including The Armed Man: A Mass for Peace; Heal the World; Vietnamese Chiec Khan Pieu (Pieu Scarf) and Onara of the Republic of Korea.

At the 2015 event.

“Music is a wonderful material to create the connection. We want this concert to invite people to come to a beautiful moment of connections people can create from music,” said pianist Trang Trinh from the organizing board.

Vui Ca - Sing for Joy 2019 will raise funds for the Miracle Choir and Orchestra, which is a musical project for underprivileged children.

The project was initiated in 2013 by tenor and conductor Park Sung Min and pianist Trang Trinh aiming at underprivileged children in Hanoi with a view to making positive changes in the lives of those children through music education.

The project has expanded with more music classes for violin, piano, percussion and guitar since 2015.

Source: VNA

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)

Cám ơn anh bán giày

Cám ơn anh bán giày

Thực tế, bọn bán sách tránh xa bọn bán giày, vì không cùng “phân khúc thị trường”. Nhưng hề gì? Làm nhà văn thật sướng, nhặt anh bán sách nhét vào cạnh anh bán giày, thế là thành truyện. Gì chứ nghề bán sách mình có đầy kinh nghiệm... (TÔ HẢI VÂN)