English Page

Spring Concert gathers international music talents

Thursday, 04/04/2019 15:49

A Spring Concert, gathering domestic and international music talents, will take place at the concert hall of the Vietnam National Academy of Music in Hanoi, on April 17 and 18.

The Spring Concert will take place at the Vietnam National Academy of Music in Hanoi on April 17 and 18.

The information was announced by the Vietnam National Academy of Music, on April 3.

Accordingly, on April 17, artist Stephane Tran Ngoc will perform Beethoven's violin concerto Op.61, while artist Nguyen Viet Trung will play Mozart's Piano Concerto No.23.

On April 18, international artist Eric Lu will perform Mozart’s Piano Concerto No. 20, while Kate Liu will perform Tchaikovsky's piano concerto No. 1 Op.23.

The Hanoi Philharmonic Orchestra under the Vietnam National Academy of Music will perform together with the famous soloists in two shows.

Under the baton of conductor Wojciech Czepiel, the Hanoi Philharmonic Orchestra is currently one of the leading symphony orchestras in Vietnam. The symphony orchestra has been produced successful performances in many countries around the world such as Russia, Japan and Thailand.

Conductor Wojciech Czepiel, who is a prominent Polish musician and violinist, has been the artistic director and conductor of famous Polish orchestras and many orchestras around the world.

The Spring Concert with the combination of Vietnamese and international music talents promises to bring a majestic music party to Hanoi classical music lovers.

Source: ND online

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)

Cám ơn anh bán giày

Cám ơn anh bán giày

Thực tế, bọn bán sách tránh xa bọn bán giày, vì không cùng “phân khúc thị trường”. Nhưng hề gì? Làm nhà văn thật sướng, nhặt anh bán sách nhét vào cạnh anh bán giày, thế là thành truyện. Gì chứ nghề bán sách mình có đầy kinh nghiệm... (TÔ HẢI VÂN)