English Page

Four pictures by Vietnamese photographers make it to top 50 of AGORA Awards

Monday, 23/09/2019 12:14

(News) - Four pictures by Vietnamese photographers have made it to the top 50 finalists of the 2019 AGORA Awards, one of the biggest photography contests in the world.

‘Lam Huong’ (Making Incense) by photographer Khanh Phan


The four photos include ‘Lam Huong’ (Making Incense) by Khanh Phan, ‘Trai Tim Bien Ca’ (Hearts on the Sea) by Nguyen Phan Xuan, ‘Khi Dan Trau Tro Ve’ (When the Buffalo Comes Back) by Hoang Quoc Vinh, and ‘Lam Ruong’ (Farming) by Ngo Van Diep.

The pictures vividly capture the daily life and natural landscapes of Vietnam.

The 50 finalist photos, taken by contestants from 21 countries worldwide, stood out from more than 130,000 entries sent to the contest, which was launched in January this year.

The awards ceremony is scheduled to take place in Barcelona, Spain, on November 6. The winner of the competition will walk away with a cash prize of US$25,000.

‘Trai Tim Bien Ca’ (Hearts on the Sea) by photographer Nguyen Phan Xuan.

 

Khi Dan Trau Tro Ve’ (When the Buffalo Comes Back) by photographer Hoang Quoc Vinh:

‘Lam Ruong’ (Farming) by photographer Ngo Van Diep:

Source: Nhandan

 
 
 
VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Từ những ánh sao đơn lẻ

Từ những ánh sao đơn lẻ

Năm 2023 với tôi được đánh dấu bằng những chuyến đi ý nghĩa, ý nghĩa với trải nghiệm của một người viết và ý nghĩa đối với chính việc viết... (NGUYỄN XUÂN THỦY)

Người cựu binh chiến trường K

Người cựu binh chiến trường K

Tôi luôn bị ám ảnh bởi những mảnh xước của chiến tranh, đó là sự khốc liệt nơi chiến trường, là người lính trở về với cuộc sống đời thường và nỗi niềm nơi hậu phương. (BÙI TUẤN MINH)

Truy tìm Nadja

Truy tìm Nadja

Là tác phẩm nổi tiếng bậc nhất của André Breton, suốt nhiều thập kỉ, danh tính của nàng Nadja - người cũng được chọn là tựa đề sách - vô cùng bí ẩn.

‘Mấy đứa nhỏ diễn sao giống tụi mình ngày đó quá trời’

‘Mấy đứa nhỏ diễn sao giống tụi mình ngày đó quá trời’

Tại Củ Chi có một suất chiếu đặc biệt của bộ phim “Địa đạo- Mặt trời trong bóng tối” được gọi là suất chiếu tri ân.