English Page

Concert ‘Dieu Con Mai’ delights Hanoian audiences

Wednesday, 04/09/2019 09:38

(News) - Music lovers had the opportunity to enjoy songs praising the love for the motherland during the 10th national concert ‘Dieu Con Mai’ (Remaining with Time), held in Hanoi on September 2.

At the event.

This year’s concert showcased new features. Along with famous songs, many songs with rock style and folk sound were performed at the concert.

Singer Tung Duong was considered a big surprise within the programme, performing the song "Tam Hon Cua Da" (The Soul of Rock) by the late composer Tran Lap. From a rock song played with the band to a symphony orchestra, the performance can also be considered as the most groundbreaking and bold test of "Things forever" over ten past years.

In the vocal music section, the audience also listened to famous songs with the performances of singers such as Dang Duong, Trong Tan, Tung Duong, Dao Mac, Le Anh Dung, Dao To Loan, Pham Thuy Dung, Pham Khanh Ngoc, Duong Hoang Yen and Tran Hong Nhung.

In the instrumental music section, the organising board selected children's songs with the participation of the Choir of Hanoi Children's Palace and the Vietnam National Symphony Orchestra led by conductor Le Phi Phi.

The concert also featured the participation of artist Bui Cong Duy.

Source: Nhandan

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Ơi cô gái "Thì Thương"

Ơi cô gái "Thì Thương"

Ngày ấy chiến tranh đã vào hồi quyết liệt. Cả đất nước như cùng lên đường hành quân vào Trường Sơn, ra chiến trường. Trong những đoàn quân ấy, có những đoàn quân nghệ thuật. Nhạc sĩ Văn Dung cùng một đoàn bảy nhạc sĩ từ Hà Nội cũng khoác ba lô vào chiến trường... (CHÂU LA VIỆT)

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)