English Page

“The curse of the Fair” to be on stage at Mid- Autumn Festival

Thursday, 24/09/2020 09:11

The Vietnam Circus Federation will stage a play, titled “The curse of the Fair”, on September 25 in Hanoi, as part of the activities for children during Mid-Autumn Festival.

The program is seen as an adorable Mid- Autumn gift for children.

With a modern sound and lighting system, gorgeous dresses, and newly designed stage, the program is seen as an adorable Mid- Autumn gift for children.

The week-long program includes a number of circus acts, including aerial cloud swinging, acrobatics, balance performances, juggling, magic, circus clowns, and live animals, to name but a few.

The circus stage will continuously change to attract the attention of audiences.

The program aims to spread a message about good and evil to children. Thereby, children will enrich their imagination and love other people around them.

Source: Qdnd (Translated by Quynh Oanh)

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Từ những ánh sao đơn lẻ

Từ những ánh sao đơn lẻ

Năm 2023 với tôi được đánh dấu bằng những chuyến đi ý nghĩa, ý nghĩa với trải nghiệm của một người viết và ý nghĩa đối với chính việc viết... (NGUYỄN XUÂN THỦY)

Người cựu binh chiến trường K

Người cựu binh chiến trường K

Tôi luôn bị ám ảnh bởi những mảnh xước của chiến tranh, đó là sự khốc liệt nơi chiến trường, là người lính trở về với cuộc sống đời thường và nỗi niềm nơi hậu phương. (BÙI TUẤN MINH)

Truy tìm Nadja

Truy tìm Nadja

Là tác phẩm nổi tiếng bậc nhất của André Breton, suốt nhiều thập kỉ, danh tính của nàng Nadja - người cũng được chọn là tựa đề sách - vô cùng bí ẩn.

‘Mấy đứa nhỏ diễn sao giống tụi mình ngày đó quá trời’

‘Mấy đứa nhỏ diễn sao giống tụi mình ngày đó quá trời’

Tại Củ Chi có một suất chiếu đặc biệt của bộ phim “Địa đạo- Mặt trời trong bóng tối” được gọi là suất chiếu tri ân.