English Page

Concert connects young people with academic music

Wednesday, 31/03/2021 11:01

The Evolution Vol. 2 Concert was held at the Vincom Centre for Contemporary Art (VCCA) in Hanoi on March 28, featuring classical music from over four centuries (from the seventeenth to twentieth centuries).

Pianist Luu Duc Anh performing at the concert.

The concert drew the participation of well-known artists from the Inspirito Music School including pianist Luu Duc Anh, conductor Nguyen Phu Son, cellist Phan Do Phuc and many other talented individuals.

Taking place in the special digital exhibition “Colourful Silence”space, which introduces 50 digital version works from two great artists - Frenchman Claude Monet and Pierre Bonnard – for the first time in Vietnam, the programme brought audiences many new experiences through this unique encounter between music and painting.

The concert featured four different periods of music (baroque, classical, romantic and modern) with beautiful pieces by famous musicians such as Bach, Haydn, Beethoven, Liszt, Takemitsu, Friedman, Cowell, John Adams and Ravel.

In addition, the performances were coupled with a painting entitled “Water Lilies” by Claude Monet.

Source: NDO

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Là nhân vật xuất hiện xuyên suốt bộ tiểu thuyết dài 7 tập Harry Potter của nữ văn sĩ J.K.Rowling, Severus Tobias Snape luôn gây cảm giác khó chịu và căng thẳng đối với người đọc từ lúc xuất hiện cho đến khi hạ màn... (TRẦN HỒNG HOA)

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Người đàn bà ngồi trên xe đi dạo trên đại lộ Nevski, vào khoảng 3 đến 5 giờ chiều, mặc chiếc áo khoác với lông thú, với vẻ đẹp kiểu lai Digan... (BÌNH MINH)

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Đằng sau bộ phim "Lựa chọn số phận", ít người biết rằng, nguyên mẫu của Phó Chánh án Hoàng Thị Thùy Dung là một người phụ nữ đặc biệt trong ngành. Chị Là Nguyễn Thị Kim Loan, cựu Phó Tổng biên tập Tạp chí Tòa án nhân dân, thuộc Tòa án nhân dân Tối cao.

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Công việc của nhà văn mặc áo lính, ngay từ những dòng đầu tiên của nghiệp văn tôi đã viết về những người lính. Tôi chưa bao giờ có một chút băn khoăn rằng tại sao tôi lại viết về họ. Khi cầm bút, tôi rất ít lựa chọn. Chính những người lính đã dắt ngòi bút của tôi đi.