English Page

Vietnam Heritage Photo Awards 2020 launched

Wednesday, 03/06/2020 09:00

The 2020 Vietnam Heritage Photo Awards 2020 were officially launched by Heritage Magazine under the Cultural Heritage Association of Vietnam at a ceremony in Hanoi on June 1.

The annual Vietnam Heritage Photo Awards aim to advertise the land and people of Vietnam, especially the country’s internationally recognised heritages. (Illustrative image)

The eighth annual awards programme aims to advertise the land and people of Vietnam, especially the country’s internationally recognised heritages.

According to the organising committee, as many as 16 prizes, worth approximately VND300 million (US$12,920) in total, will be presented across three categories: photo set, cover photo and single photo.

The deadline for submissions will be August 31, 2020.

Entries must not have been published previously or used by newspapers or have participated in any other photo contests during the awards period. The photos must be taken within the last two years.

The judging panel consists of five members, who are all prestigious managers and professional photographers, with Chairman of the Vietnamese Association of Photographic Artists Vu Khanh as the head.

Within the framework of the awards, a photo tour featuring field composition will be organised in the south central coastal region, open to professional photographers and close collaborators of the Heritage Magazine.

As usual, 16 prize-winning photos and the outstanding ones selected from the photo tour will be displayed during an exhibition in late September.

The awards ceremony is scheduled to be held in December 2020.

Source: NDO

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Ơi cô gái "Thì Thương"

Ơi cô gái "Thì Thương"

Ngày ấy chiến tranh đã vào hồi quyết liệt. Cả đất nước như cùng lên đường hành quân vào Trường Sơn, ra chiến trường. Trong những đoàn quân ấy, có những đoàn quân nghệ thuật. Nhạc sĩ Văn Dung cùng một đoàn bảy nhạc sĩ từ Hà Nội cũng khoác ba lô vào chiến trường... (CHÂU LA VIỆT)

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)