English Page

Tea culture and tourism week opens in Hanoi

Thursday, 25/05/2023 09:22

A tea culture and tourism week, jointly organised by the Department of Culture and Tourism of Guangxi province, China, in coordination with the Vietnam - China Friendship Association, Hanoi branch, opened in Hanoi on May 21.


Tea culture and tourism week opens in Hanoi.

China and Vietnam are two neighbouring countries that share the cultural value of tea.

Tea plays an important role in the development of Vietnam-China relations, especially the tea ceremony, which has become a prominent highlight of exchanges between senior leaders of the two countries.

Tea culture and tourism week features two main groups of activities including a photo exhibition on the unique natural heritage of Guangxi and an introduction and exchange about Vietnamese and Chinese tea, with tea-making techniques and related customs.

The event is scheduled to run until May 27.

NHẬT MAI (Source: NDO)

 

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu trong "Rừng đói" và "Bình minh phía trước"

Nguyên mẫu trong "Rừng đói" và "Bình minh phía trước"

Nguyên mẫu trong văn của tôi ít được hư cấu vì tôi không có tài hư cấu. Vì thế đọc lên là biết ngay đó là ai. Hơn nữa tôi cũng hay để tên nhân vật là tên nguyên mẫu...(NGUYỄN TRỌNG LUÂN)

Những cái tên mang thân phận người của "Gió vẫn thổi qua rừng nhiệt đới"

Những cái tên mang thân phận người của "Gió vẫn thổi qua rừng nhiệt đới"

Từ những đường dây lừa đảo xuyên biên giới, từ những căn phòng trọ ám mùi dây thừng và điện thoại bị tắt nguồn…, tôi muốn bạn đọc bước vào thế giới lạnh lẽo và dữ dội của thời đại dữ liệu,... (DƯƠNG BÌNH NGUYÊN)

Khi tác giả là nguyên mẫu

Khi tác giả là nguyên mẫu

Trong thời gian này tôi cùng trung đội ở trên chốt rất gần địch. Trận địa tôi chỉ cách khu nhà hòa hợp chừng 1 cây số... (NGUYỄN TRỌNG LUÂN)

Những người tôi gặp, những chuyện tôi viết

Những người tôi gặp, những chuyện tôi viết

Tôi từng hình dung viết văn là công việc của sự hư cấu, một hành trình phác dựng thế giới từ trí tưởng tượng, nơi nhà văn tự do tạo hình mọi thứ theo ý mình... (TRẦN THỊ TÚ NGỌC)