English Page

Hanoi Spring Fair 2020 to highlight vegetarian food

Thursday, 26/12/2019 10:10

The 2020 Spring Fair, themed “A vegan Tet (Lunar New Year Festival),” will be held for the first time at the Vietnam Exhibition Center for Culture and Arts in Hanoi from January 13-19, 2020.

The fair will gather numerous enterprises, organizations and chefs specializing in vegetarian dishes and prominent environmental activists from across the country.

The fair will be held from January 13-19, 2020. (Photo for illustration)

The event aims to promote a healthy lifestyle that is also good for the environment, while spreading the message of peace and love.

In addition to pavilions featuring diverse vegan products, visitors can join various interesting and exciting activities, including making vegan banh chung (square glutinous rice cake), coconut jam and peanuts, as well as drawing lacquer paintings, making lanterns for Tet and request calligraphy letters.

Besides, traditional folk games such as ca kheo (walking on stilts), bell ringing, shooting magic crossbow and hopscotch jumping will be held.

Notably, a talkshow will also be held, providing knowledge of practical methods to protect people’s health and the environment. Leading experts in traditional medicine will answer questions regarding vegan nutrition.

The event is expected to attract more than 20,000 visitors.

Source: VNA

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)

Cám ơn anh bán giày

Cám ơn anh bán giày

Thực tế, bọn bán sách tránh xa bọn bán giày, vì không cùng “phân khúc thị trường”. Nhưng hề gì? Làm nhà văn thật sướng, nhặt anh bán sách nhét vào cạnh anh bán giày, thế là thành truyện. Gì chứ nghề bán sách mình có đầy kinh nghiệm... (TÔ HẢI VÂN)